Organizacija muzeja


Direktorica: dr Lidija Polović, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 

OPŠTI SEKTOR


Pravna služba: Nataša Miličković, dipl. pravnik, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Finansije: Ivana Peruničić, dipl. ekonomista, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Javne nabavke : Ivana Peruničić, dipl. ekonomista, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Blagajna: Dragoslava Peruničić, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Arhiva: Vinka Vujović, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Muzejski tehničari: Nataša Lisičić, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Biljana Jovetić, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 

BIOLOŠKI SEKTOR


Zbirka algi: Vera Biberdžić, dipl. biolog, muzejska savjetnica, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Zbirka mahovina i lišajeva: dr Snežana Dragićević, kustos savjetnik, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Zbirka cvjetnica i paprati: mr Snežana Vuksanović, kustos savjetnik, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
mr Nada Bubanja, kustos savjetnik, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Zbirka gljiva: mr Ilinka Ćetković, kustos savjetnik, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Zbirka beskičmenjaka: dr Marko Karaman, kustos savjetnik, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Zbirka insekata: mr Suzana Malidžan, kustos savjetnik, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Zbirka riba: spec. Katarina Burzanović, viši kustos, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Zbirka vodozemaca: dr Natalija Čađenović, kustos savjetnik, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Zbirka ptica: mr Andrej Vizi, kustos savjetnik, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Zbirka sisara: mr Čeda Ivanović, kustos savjetnik, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 

GEOLOŠKI SEKTOR


Mineraloška zbirka: mr Goran Ćulafić, kustos savjetnik, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Petrološka zbirka: mr Goran Ćulafić, kustos savjetnik, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Paleobotanička zbirka: mr Goran Ćulafić, kustos savjetnik, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Paleozoološka zbirka: mr Goran Ćulafić, kustos savjetnik, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 

KONZERVATORSKO - PREPARATORSKI SEKTOR


Branka Tomović, dipl. konzervator-restaurator, konzervator savjetnik, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Dubravka Bešić, dipl. konzervator-restaurator, konzervator savjetnik, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Alen Tatar, preparator, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Povratak nazad